Va'aiga Va'aiga: Fa'asa'o Fa'a'au'au Fa'a'oso'o i le Vasa - O le Felagolagoma'i o le Tamaoaiga ma Fefa'ataua'iga a Saina Pakistan Ausia le Alualu i Luma

Xinhua News Agency, Beijing, Mati 25 (Faitala Wu Hao, Zhu Yilin, Zhang Zhuowen) Mai le foliga mai o meaʻai aano o Pasila i luga o le sami i luga o laulau 'ai a Saina, i le nofoaafi "Made in China" o loʻo faimalaga i Sao Paulo, Pasila sili ona tele. aai;Mai le galuega matagofie o le faʻaaogaina o le eletise o mauga lea e ui atu i matu ma saute o Pasila e faʻamalamalamaina le faitau afe o moli, i le asiasiga ma le kilia o tiute o vaʻa uta o loʻo tumu i kofe Pasila… I tausaga talu ai nei, o le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga felagolagomaʻi i le va o Saina ma Pasila ua i ai. faʻafeiloaʻi i le atinaʻe vave, ma ua tuʻuina atu se "tusitala" matagofie.

2023032618103862349.jpg

O Ianuari o le tausaga nei, na folau atu ai se vaa la’uoloa na utaina i sana na aumai mai Pasila i Saina mai Santos Port i Brazil i Machong Port i Guangdong ina ua silia ma le masina le malaga.I le faaopoopo atu i sana, o mea tau faatoaga ma lafumanu a Pasila e pei o soya, moa, ma suka ua uma ona ulufale atu i aiga masani a Saina e ala i auala eseese.

O le tufatufaga o le tatalaina o tulaga maualuga a Saina ua aumaia ai le tele o avanoa tau atinae i pisinisi a Pasila.I le 5th China International Import Expo i le 2022, o le 300 sikuea mita Pasila faapaologa na faʻaalia ai tagata Saina faʻatau oloa faʻapitoa e pei o povi, kofe, ma propolis.

Ua avea Saina ma pa'aga fefa'ataua'iga sili a Pasila mo le 14 tausaga soso'o.O Pasila foi o le atunuu muamua o Amerika Latina ua oo atu i le 100 piliona tala Amerika i fefaatauaiga ma Saina.E tusa ai ma faʻamatalaga mai le General Administration of Customs of China, i le 2022, o le aofaʻi o oloa faʻaulufale mai ma auina atu i fafo i le va o Saina ma Pasila na oʻo atu i le 171.345 piliona tala Amerika.Sa faaulufale mai e Saina le 54.4 miliona tone o soya ma le 1.105 miliona tone o povi aisa mai Pasila, e tusa ma le 59.72% ma le 41% o a latou oloa faaulufale mai.

2023032618103835710.jpg

O Wang Chengʻan, o le tagata poto sili o le Saina Potukale e tautala ai Atunuu Suesuega Center i le Iunivesite o Pisinisi Faʻavaomalo ma le Tamaoaiga, fai mai o le tamaoaiga o Saina ma Pasila e matua fetaui lelei, ma o le manaʻoga mo oloa tele a Pasila i le maketi Saina o loʻo faʻalauteleina pea. .

Zhou Zhiwei, Sui Faatonu o le International Relations Office o Latin American Institute o le Chinese Academy of Social Sciences ma le Faatonu Sili o le Brazilian Research Center, e talitonu o le fausaga o fefaʻatauaʻiga o mea faʻatoʻaga, oloa minerale, ma suauu "lagolagoina e tolu vae. ” o le a avea ai le galulue faatasi o le tamaoaiga ma fefaatauaiga i le va o atunuu e lua ia mautu ma tumau.

2023032618103840814.jpg

Ia Fepuari o le tausaga nei, na sainia ai e le Faletupe o Saina ma le Faletupe Tutotonu o Pasila se faʻamatalaga o le galulue faʻatasi i le faʻavaeina o le RMB kiliaina o fuafuaga i Pasila.Fai mai Zhou Zhiwei, o le sainia o lenei faʻamaumauga o le galulue faʻatasi e faʻamoemoe e faʻaleleia atili ai le lelei o fefaʻatauaʻiga a le malo, faʻaitiitia ai lamatiaga i fafo, ma maua ai se puipuiga sili atu ona lelei mo le galulue faʻatasi o le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga.

E ui o fefa'ataua'iga va'a lua i le va o Saina ma Pakisitana o lo'o fa'aauau pea ona atina'e, o lo'o fa'atuputeleina fo'i le galulue fa'atasi o tupe fa'afaigaluega.Ua leva ona avea Saina ma puna taua o tupe teufaafaigaluega tuusao mo Pasila.


Taimi meli: Mati-27-2023