O le fa'aupuga autu, logo fa'apitoa ma le ata vaaia autu o le 130th Canton Fair ua fa'asalalauina.

O le 130th Canton Fair o le a faia i luga ole laiga ma tuusao mai Oketopa 15 ia Novema 3. I le 60 aso countdown, o le autu autu, logo faapitoa ma le ata vaaia autu o le 130th Canton Fair na faalauiloa aloaia.Sei vaai muamua.

信图片_20210904090054

i latouslogan: Canton Fair Global Share

O le fa'aupuga autu o le 130th Canton Fair o le "faauo i le lalolagi ma manuia le lalolagi", ma o le Igilisi o le "Canton Fair global share".

"Faauo ma le lalolagi ma manuia le tasi i le lalolagi" o loʻo faʻaalia ai le aoga ma le taua o le Canton Fair.O le fatufatuga e afua mai i le "telefoni o fesoʻotaʻiga ma fefaʻasoaʻiga tutusa", o loʻo aofia ai le manatu o le "felagolagomaʻi o le lalolagi, sologa lelei ma symbiosis", ma faʻamaonia ai le matafaioi a Saina o se atunuʻu tele i le faʻamaopoopoina o faʻamaʻi puipuia ma le pulea ma le tamaoaiga ma agafesootai, faʻamautuina le tamaoaiga o le lalolagi ma manuia o tagata uma i lalo o le tulaga fou.

I le avea ai o Saina taua a Saina e tasi le fusi, tasi le auala e faʻalauiloa ai fefaʻatauaiga ma atinaʻe ma manumalo manumalo o le a avea ma fuʻa a le iuni fefaʻatauaʻiga a Xi Jinping.O le a taʻimua le vaega faʻaupufai a Saina i le atinaʻeina o le galulue faʻatasi o le tamaoaiga a Saina ma faʻalauteleina le atinaʻeina o le "tasi fusi ma le tasi auala" atinaʻe lelei.O le atina'e fou a Saina e maua ai avanoa fou mo le lalolagi.

Fa'ailoga fa'apitoa

O le logo faapitoa o le 130th Canton Fair e aofia ai le numera "130", Canton Fair English abbreviation (Canton Fair), Canton Fair logo baoxianghua ma le taimi (1957-2021).

"130" o loʻo faʻatusalia ai le tulaga mamalu o le Canton Fair.O le numera "1" e foliga mai o se auala o loʻo faʻalautele mamao, o lona uiga o le auala e tatala ai Saina i fafo atu o le lalolagi ua faʻateleina ma lautele.O le numera numera "0" o loʻo faʻapipiʻiina e pei o ni mama vavalalata se lua, e fai ma sui o le "faʻalua faʻatasi" ma le "faʻalua faʻataʻamilosaga", faʻamaonia uiga o le 130th Canton Fair, lea e faia mo le taimi muamua i luga ole laiga ma tuusao ma le autu o le faʻalauiloaina o le lotoifale ma taamilosaga faalua faavaomalo.

信图片_20210904090252

O le tagavai e masani ona lanu i le lanu mumu Saina ma le auro mamalu.O le sitaili atoa e faigata ma mautu.E atagia ai le gafa mumu faifai pea o le Canton Fair i le 65 tausaga talu ai, pipii i le uluai misiona, e tu i le amataga fou o le sini lona lua o le Centennial, o le a faaauau pea ona toe fuataʻi ma faʻafouina, faʻaauau e Polani le laupapa faʻailoga mataitusi auro o le Canton Fair, ma sili atu le faʻataunuʻuina o le fuafuaga a le atunuʻu, tatalaina atoa, faʻafouina ma le atinaʻeina o fefaʻatauaʻiga i fafo Auauna atu i le misiona fou o le fausiaina o se mamanu atinaʻe fou ma faia ni sao fou ma sili atu i le tatalaina o Saina i le lalolagi i fafo ma le tamaoaiga ma agafesootai. atinae.

Ata vaaia autu

O le ata vaaia autu o le 130th Canton Fair e aofia ai le logo logo, autu autu, logo faapitoa ma fusiua auro ma mumu.

O le logo ma le soʻotaga e faʻatusalia ai le "mutual" ma faʻaalia le autu o le "faʻauo ma le lalolagi ma manuia ai le lalolagi".O le fetuutuunai, suiga ma le faʻalauteleina o sootaga e faʻaalia ai le malosi o le kinetic, e faʻapea o se "sootaga o faauoga ma alalaupapa o fefaʻatauaiga", o le Canton Fair o le a tusia ai se mataupu fou i le fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga i le va o pisinisi a Saina ma fafo i le vaitau fou ma faʻaopoopo. fa'aosofiaga fou i le atina'e lautele o atunu'u uma o le lalolagi.

信图片_20210904091628

O le lanu atoa o le ata e masani lava o le mumu ma le auro, o lona uiga o le mauaina o le gene mumu ma fatuina le mamalu auro.I lalo o le taʻitaʻiga a le Communist Party of China, o le 130th Canton Fair o le a sili atu ona uiga, maualuga maualuga ma sili atu ona aoga.O le a mautu le "laasaga muamua ma vaʻavaʻai i le tau fou" i luga o le faigamalaga fou, ma faia ni sao fou i le faʻalauteleina o le atinaʻeina o se tamaoaiga o le lalolagi ma faʻalauiloa le fausiaina o se mamanu fou atinaʻe Fausia le susulu fou.


Taimi meli: Sep-04-2021